Publicat la: 12.03.2018. 19:23 / 1.593 views

O NOUĂ REUŞITĂ A CONSILIULUI JUDEŢEAN. S-A SEMNAT CONTRACTUL DE FINANŢARE PENTRU BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

Moment important astăzi, la Consiliul Judeţean. În prezenţa reprezentanţilor Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, s-a semnat contractul de finanţare pentru consolidarea Bibliotecii Judeţene Vasile Voiculescu. Durata de implementare este de 40 de luni, iar valoarea este de aproximativ 1,5 milioane de lei.

biblioteca 02Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul ”Consolidare, restaurare si dotare Biblioteca Judeteana Vasile Voiculescu Buzau”.

Cu această ocazie, reprezentanţii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est au felicitat echipa de proiecte din cadrul Consiliului Judeţean pentru rezultatele obţinute de-a lungul timpului.

În perioada lucrărilor, activitatea Bibliotecii Judeţene se va desfăşura în mai multe locaţii puse la dispoziţie de către Consiliul Judeţean.

Perioada de implementare a proiectului este de 40 de luni, iar valoarea depăşeşte 1,5 milioane de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!