Publicat la: 20.01.2020. 19:08 / 599 views

O NOUĂ PROVOCARE. VOR FI ASFALTATE TOATE PARCĂRILE DE PĂMÂNT DIN ORAŞ

După finalizarea asfaltării tuturor străzilor de pământ din municipu, Primăria are în planul de lucru pentru acest an şi asfaltarea tuturor parcărilor de pământ. Se lucrează deja la pregătirea acestora, dar şi a altor parcări care trebuie reconfigurate. De îndată ce vremea se va încălzi, se va trece la asfaltări şi la trasarea şi numerotarea noilor locuri de parcare.

parcare 5 lucrari parcari 1

Anul trecut a fost finalizat proiectul de asfaltare a ultimelor străzi de pământ din municipiul Buzău.

Pentru acest an, Urbisul se va confrunta cu o nouă provocare.

În această perioadă se fac săpăturile necesare, se reconfigurează zona, se pun borduri, se înlocuiesc capacele căminelor de canalizare, sunt îndepărtate gardurile improvizate şi se toaletează copacii.

De îndată ce vremea se va încălzi iar temperaturile exterioare vor fi favorabile, vor începe şi asfaltările în parcările pregătite deja din această iarnă.

Toate aceste lucrări de reconfigurare şi de modernizare a parcărilor publice şi a celor rezidenţiale din oraş sunt menite să sporească numărul locurilor de parcare din oraş, insuficiente pentru numărul mare de autovehicule. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!