Publicat la: 22.08.2018. 18:20 / 704 views

O NOUĂ PROBĂ LA BAC-UL DE TOAMNĂ. 100 DE ABSOLVENŢI AU ABSENTAT

Absenteism în masă, la proba obligatorie a profilului, din cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului. La Buzău, dintre cei 466 de absolvenţi înscrişi, 95 au declarat forfait, la proba obligatorie a profilului. Cele mai multe absenţe, 79,  s-au înregistrat în centrul de examen din municipiu.

bac toamna 2Sute de absolvenţi ai clasei a douăsprezecea  au susţinut, azi, proba obligatorie a profilului, în cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului. Totuşi, dintre cei 466 iniţial înscrişi, azi au luat loc în sălile de clasă doar 371.

În schimb, absolvenţii s-au declarat optimişti la ieşirea din sălile de examen. Cei mai mulţi dintre ei au considerat subiectele de azi, fie ele de la matematică sau istorie, mai accesibile decât cele pe care au trebuit să le rezolve în sesiunea de vară.

Ultima probă scrisă la Bacalaureatul de toamnă este proba la alegere a profilului şi va fi susţinută, joi, 23 august. Primele rezultate vor fi afişate pe 1 septembrie,

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!