Publicat la: 12.10.2017. 18:25 / 794 views

O NOUĂ PIAŢĂ LA CRÂNG. PÂNĂ ÎN DECEMBRIE VA FI GATA

Veşti bune atât pentru comercianţii, cât şi pentru buzoienii care îşi fac cumpărăturile de la Piaţa Crâng. Până la sfârşitul lunii, cortul va fi dărâmat, iar în locul său va fi ridicată o piaţă nouă, modernă. În perioada în care se va lucra la noua construcţie comercianţilor le va fi amenajat un spaţiu, pe domeniul public, în care să îşi desfăşoare în bune condiţii activitatea.

piata crang 1Este o chestiune de zile până când va începe să se demoleze cortul în care funcţionaează Piaţa Crâng. Pe acelaşi amplasament se va ridica o piaţă nouă, modernă, în care vor exista boxe pentru fiecare comerciant în parte.

În perioada în care muncitorii vor lucra la noua construcţie, pentru comercianţii deja existenţi în piaţă se va amenaja un spaţiu în care să îşi poată desfăşura activitatea. Acest loc va fi în imediata apropiere, astfel încât cumpărătorii să îi găsească cu uşurinţă.

Noua piaţă va fi făcută pe un model mordern, cu boxe în care să poată să îşi prezinte marfa comercianţii. De asemenea, se pot amenaja magazine cu produse alimentare. Potrivit reprezentanţilor conducerii Pieţe Târguri şi Oboare, noua piaţă va fi gata până la sfârşitul anului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>