Publicat la: 03.04.2019. 18:18 / 1.614 views

O NOUĂ CLINICĂ SPECIALIZATĂ ÎN CARDIOLOGIE, LA BUZĂU. S-A LANSAT ŞI PROGRAMUL DE SCREENING CARDIAC GRATUIT ÎN JUDEŢ

Astăzi, la Buzău, s-a inaugurat o nouă clinică specializată în cardiologie. Totodată, a fost lansat şi programul de screening cardiac gratuit prin care locuitorii judeţului Buzău vor putea face electrocardiograme gratuite timp de o lună, pentru a depista bolile de inimă.

ritmico 2Programul de screening cardiac gratuit, prin care locuitorii judeţului Buzău vor putea face electrocardiograme gratuite timp de o lună este oferit de Clinica Ritmico Buzău, parte a primei reţele naţionale de clinici private axate exclusiv pe investigarea şi diagnosticul afecţiunilor cardiovasculare. România se află pe primele locuri în Europa la mortalitatea cauzată de bolile de inimă. 2 din 3 decese sunt cauzate de afecţiunile cardiovasculare nedescoperite şi netratate la timp. În acest context, reţeaua Clinicile Ritmico a lansat anul trecut programul de screening cardiac gratuit pentru locuitorii judeţelor în care activează.

Clinica medicală este specializată pe investigarea, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor cardiovasculare. Aici, pacienţii vor fi consultaţi de medici din Bucureşti care ulterior, îi vor putea îndruma pe pacienţi, dacă este cazul, către spitale din marile centre medicale.

Clinica inaugurată astăzi are sediul pe strada Stadionului, nr. 7, lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar buzoienii sunt aşteptaţi până la sfârşitul lunii aprilie să beneficieze de consultaţii gratuite. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!