Publicat la: 29.06.2018. 18:15 / 757 views

O NOUĂ BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ. ESTE DESTINATĂ TINERILOR IEŞIŢI DIN SISTEMUL DE PROTECŢIE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău pregăteşte o nouă Bursă a Locurilor de Muncă. Evenimentul va fi organizat în special pentru tinerii ieşiti din sistemul de protecţie socială, însă pot participa toţi buzoienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, angajatorii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, pentru a oferi tinerilor o şansă.

bursa 1Tinerii ieşiţi din sistemul de protecţie socială au şanse puţine de integrare pe piaţa muncii. Tocmai de aceea, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău organizează special pentru ei o bursă a locurilor de muncă.

Din păcate, angajatorii dispuşi să încadreze în muncă astfel de tineri sunt destul de puţini, astfel că mulţi dintre cei angajaţi ajung în primă instanţă să se califice la locul de muncă pe meserii cum ar fi croitoria sau papetăria.

Reprezentanţii AJOFM Buzău fac un apel către toţi agenţii economici care au locuri de muncă disponibile să se prezinte la bursă pentru a oferi o şansă acestor tineri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>