Publicat la: 07.06.2018. 17:42 / 769 views

O LUNĂ DE PREGĂTIRI. SE LUCREAZĂ PE 19 STRĂZI DE PĂMÂNT

După o lună de la începerea lucrărilor de pregătire pentru asfaltarea străzilor de pământ, Constructorul se încadrează în grafic. În prezent se lucrează la 19 străzi din totalul de 43, care sunt împărţite în 5 loturi. Lucrările ar fi trebuit să înceapă concomitent pe toate cele 5 loturi şi să fie finalizate până cel târziu în luna aprilie a anului viitor.

strada noroi 1 strada noroi 4 

La o lună după demararea proiectului pentru asfaltarea a 43 de străzi de pământ din Buzău, lucrările se desfăşoară conform programului prestabilit.

Pregătirile pentru asfaltare sunt în derulare pe primele 17 străzi, la care, de ieri, s-au mai adăugat două.

Riveranii care locuiesc pe străzile aflate în lucru nu trebuie să se îngrijoreze dacă va mai trece un timp până când va fi aşternut şi covorul asfaltic.

Cel mai târziu în luna aprilie a anului viitor, toate cele 43 de străzi de pământ din municipiu ar trebui să fie asfaltate.

Termenul de garanţie pe parcursul căruia  constructorul este obligat să remedieze orice defecţiune survenită după recepţionarea lucrărilor este de 5 ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!