Publicat la: 30.12.2015. 20:08 / 3.869 views

O GROAPĂ CU VECHIME. FIRMA NU ASFALTEAZĂ, PRIMĂRIA DOARME

Groapa din asfalt, aflată la intersecţia străzilor Alexandru Marghiloman şi Gârlaşi, a fost, în sfârşit, astupată cu balast.

groapaLocuitorii din apropiere spun că groapa este acolo de multă vreme şi face necazuri multor şoferi. Din când în când, se mai pune câte o lopată de nisip în ea, aşa, de ochii lumii.

După o lună şi jumătate de când primăria a notificat societatea care executase acolo o lucrare în urmă cu 2 ani şi care nu reparase stricăciunile în carosabil, astăzi s-a produs minunea.

Imediat după sosirea echipei de ştiri la locul faptei, a apărut ca prin farmec şi un muncitor care s-a apucat să lucreze cu sârg la astuparea gropii.

Dar nu cu asfalt, aşa cum ar fi trebuit, ci cu un amestec de nisip şi pietriş care nu rezistă traficului din zonă mai mult de câteva ore.

Luna trecută, pe17 noiembrie, viceprimarul Alexandru Dunel a dispus să fie trimisă încă o notificare scrisă către firma care executase lucrarea.

În luna noiembrie, viceprimarul era convins că notificarea trimisă va avea efectul dorit şi că groapa va fi astupată cu asfalt în timp record.

Nu s-a întâmplat chiar aşa iar, la sfârşitul anului, se face tot o treabă de mântuială în loc să se toarne asfalt iar carosabilul să fie adus la starea de dinainte de executarea lucrării.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!