Publicat la: 15.06.2017. 18:08 / 2.291 views

O GRĂDINIŢĂ DE NOTA 10. LA „CEI 7 PITICI” NU SE IA VACANŢĂ

Chiar dacă elevii şi majoritatea preşcolarilor au intrat în vacanţă, la Grădiniţa Cei 7 Pitici din cartierul Micro 14 este forfotă mare. A fost amenajat de curând un spaţiu de joacă, iar în această vară, instituţia va intra într-un amplu proces de renovare şi se va reamenaja curtea grădiniţei. Toate acestea, pentru ca micuţii să se poată juca în condiţii de siguranţă, iar activităţile să fie cât mai atractive.

gradinita 2Grădiniţa Cei 7 Pitici din cartierul Micro 14 a reamenajat, de curând, cu sprijinul Primăriei, un loc de joacă ce îi captivează pe preşcolarii care se pot juca în condiţii de siguranţă. Cadrele didactice sunt extrem de încântante, mai ales că pot desfăşura activităţi cu copiii în aer liber.

Şi în următoare perioadă va fi activitate intensă la Grădiniţa Cei 7 Pitici. Asta datorită proiectelor în care instituţia este implicată, proiecte ce se desfăşoară inclusiv în curtea grădiniţei, iar voluntarii vor pune umărul pentru reorganizarea şi reamenajarea spaţiului destinat copiilor.

Grădiniţa Cei 7 Pitici a fost implicată în numeroase acţiuni de ecologizare, alături de voluntarii Asociaţiei Spirit Civic şi Patriotism şi sportivii de la XM Raid. Ultima activitate importantă s-a desfăşurat în Parcul Crâng, iar preşcolarii s-au bucurat şi de lecţii de ecologie, dar şi de spectacole şi jocurile copilăriei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>