Publicat la: 18.09.2020. 18:22 / 494 views

O FUNCŢIE NOUĂ APARE ÎN ORGANIGRAMA CJ. CINE VA OCUPA POSTUL DE ADMINISTRATOR PUBLIC

O funcție nouă apare în organigrama Consiliului Județean Buzău. Este vorba despre postul de administrator public, poziție justificată printr-o mai bună coordonare și eficientizare a activității aparatului de specialitate. Funcția ar urma să fie ocupată de tânărul Alexandru Stoica, fost subsecretar de stat la Dezvoltare Regională și Fonduri Europene.

Alex Stoica adm public cjConsilierii județeni au votat pentru înființarea unei noi funcții în organigrama Consiliului Județean Buzău. Este vorba despre cea de administrator public, ce are ca sarcini principale coordonarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean, coordonarea serviciilor publice de interes județean, exercitarea calității de ordonator principal de credite, elaborarea și managementul proiectelor de dezvoltare instituțională și locală, coordonarea activității de absorbție a fondurilor europene.

Se pare că postul va fi ocupat de Alexandru Stoica, un tânăr care a confirmat în mai multe posturi cheie din administrația locală și centrală. În martie 2017 a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

În Consiliul Județean Buzău, numărul de posturi va rămâne același, adică 251. De asemenea, se menține și numărul de 207 funcții publice aprobate până în prezent. Alexandru Stoica are 30 de ani, iar cei care îl cunosc spun despre el că este un tânăr bine pregătit, serios și muncitor. (Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!