Publicat la: 06.12.2017. 19:22 / 899 views

O, BRAD FRUMOS! MOŞ NICOLAE, ÎNTÂMPINAT CU ARTIFICII, LA MONTEORU

Pentru al doilea an la rând, în staţiunea Sărata-Monteoru, reprezentanţii Consiliului Judeţean împart copiilor cadouri de Sărbători. Bradul de Crăciun a fost instalat în noul părculeţ din staţiune care a şi fost inaugurat cu acest prilej. Moş Nicolae a fost întâmpinat cu bucurie, cu cântece de iarnă interpretate de elevii de la Şcoala Gimnazială Merei şi cu un impresionant foc de artificii.

monteoru 1Pentru al doilea an consecutiv, Moş Nicolae s-a gândit la copiii din comuna Merei şi a trimis cadouri la bradul din staţiunea Sărata Monteoru. Odată cu aprinderea luminilor multicolore, a fost inaugurat şi noul parc, amenajat lângă sala sporturilor.

Preşedintele Petre Emanoil Neagu şi primarul Ştefan Chircă le-au urat tuturor celor prezenţi un călduros  „La mulţi ani” şi au promis că Moş Nicolae va veni şi în anii viitori la Monteoru.

Copiii de la Şcoala Gimnazială Merei au susţinut un program de colinde şi de cântece specifice Sărbătorilor de Iarnă, apoi emisarii Moşului au împărţit daruri dulci tuturor copiilor prezenţi la aprinderea luminilor în bradul de Crăciun.

Dar, cel mai impresionant moment, după cadourile dulci, a fost focul de artificii, care a smuls exclamaţii de uimire atât celor mari, cât mai ales copiilor.

La ineditul eveniment au participat reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, care sunt membri ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Monteoru, dar şi turiştii din staţiune. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!