Publicat la: 16.10.2018. 18:10 / 610 views

NUMEROASE MEDALII PENTRU KICKBOXERII BUZOIENI. UNUL DINTRE SPORTIVI A LUPTAT ÎN PATRU FINALE

Zeci de medalii au fost obţinute de sportivii buzoieni, la recent încheiatele Campionate Naţionale de Kickboxing Freestyle, găzduite de Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în weekend. Cluburile din municipiu au dominat întrecerile, reuşind să-şi adjudece grosul fondului de premiere.

arte martiale copiiUnul dintre remarcaţii competiţiei, dar poate şi cel mai ghinionist, a fost Radu Martin, sportiv care a ajuns în finală la patru categorii, atât de light contact cât şi de semi-contact, dar a pierdut de fiecare dată ultimul act al competiţiei. Buzoianul  legitimat la „Shin-Do” îmbogăţeşte palmaresul municipal cu patru medalii de argint.

Evenimentul găzduit la Buzău a reunit, de fapt, două competiţii. În paralel cu main eventul, Campionatele Naţionale de Kickboxing Freestyle, s-a desfăşurat şi Cupa „Shin-Do Spirit”. Au participat 240 de concurenţi, de la cluburi din toată ţara.

Competiţiile s-au desfăşurat pe patru secţiuni, Freestyle Semi,  Freestyle Light, Kata şi Kata Sincron. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!