Publicat la: 31.07.2019. 18:14 / 1.345 views

NUME NOI DE STRĂZI. CONSILIERII DIN OPOZIŢIE, NEMULŢUMIŢI

Ieri s-au aprobat o serie de proiecte de hotărâre ce vizează schimbarea denumirii mai multor străzi din municipiul Buzău. Decizia municipalităţii i-a nemulţumit pe unii dintre consilierii locali, care nu au întârziat să reacţioneze.

strada 4În urma şedinţei de Consiliu Local de ieri, nu mai puţin de 30 de străzi din municipiul Buzău îşi vor schimba denumirea. Acest lucru i-a nemulţumit pe o parte dintre consilieri.

Cea mai mare nemulţumire a fost exprimată în momentul în care s-a propus la vot schimbarea denumirii străzii Gogu Vicatus cu numele fostului primar Gheorghe Milu.

Locuitorii străzilor ale căror denumiri se schimbă au la dispoziţie 30 de zile să îşi preschimbe cărţile de identitate cu noua adresă, gratuit. După cele 30 de zile, solicitanţii vor achita taxele prevăzute de către administraţia locală. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!