Publicat la: 04.06.2018. 18:06 / 580 views

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ. LOREDANA A APRINS CERUL MONTEORULUI

Concertul  Loredanei, care a incheiat editia din acest an a Buzau Fest, a umplut până la refuz stadionul de la Monteoru. La final, împreună cu preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu, Loredana a numărat secundele care au declanşat cel mai fulminant foc de artificii din istoria staţiunii.

buzau fest loredanaConcertul susţinut de Loredana, împreună cu trupa Agurida, a constituit cheia de boltă a celei de-a doua ediţii a festivalului Buzău Fest.

Miile de spectatori, care au umplut terenul de sport din staţiunea Monteoru, au fost pregătiţi pentru întâlnirea cu binecunoscuta artistă de buzoianca Bianca Mihai şi de Uddi.

Intrarea în scenă a Loredanei a fost salutată cu aplauze şi cu ovaţii iar aşteptarea spectatorilor a fost răsplătită pe deplin.

Artista a cântat unele dintre cele mai îndrăgite melodii din repertoriul său.

Încă de la început, publicul a fost cucerit de Loredana şi a cântat alături de ea toate melodiile.

Concertul Loredanei a fost apreciat de miile de spectatori prezenti.

Alături de președintele C.J.,  Petre Emanoil Neagu, Loredana a dat startul celui mai frumos foc de artificii din istoria staţiunii Sărata Monteoru.

După succesul celei de-a doua ediții, organizatorii se gândesc deja la următorul Buzău Fest.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!