Publicat la: 19.07.2019. 18:13 / 827 views

NU VOR MAI FI MECIURI UŞOARE, ÎN LIGA FLORILOR. CONCURENŢĂ ACERBĂ, PENTRU GLORIA, ÎN SEZONUL 2019-2020

U Cluj, CSM Bucureşti, SCM Craiova şi Rapid sunt primele patru formaţii pe care Gloria le va întîlni în sezonul 2019-2020. Gloria va debuta în Liga Florilor acasă, pe 31 august, cu Universitatea, echipă pe care a învins-o tur retur, în sezonul trecut.

romeo ilieRomeo Ilie avertizează, însă, că nu mai există echipe slabe, care să cedeze cele trei puncte încă de la încălzire. Ca atare, obiectivul roş-albastrelor, acela de a se clasa în primele opt echipe, devine chiar mai greu de realizat decât anul trecut, când Gloria a evoluat în calitate de nou-promovată.

După ce au efectuat luni vizita medicală, handbalistele de la Gloria vor urca la Cheile Grădiştei, locaţie unde efectuează cantonamentul mai multe grupări din Liga Florilor. În cele 10 zile, Gloria va disputa şi cîteva amicale.

În cantonamentul de la Cheile Grădiştei va merge, cel mai probabil şi Ovidiu Mihăilă. Deşi nu s-a oficializat instalarea tehnicianului, fostul stelist a fost prezent ieri în Sala Romeo Iamandi, la antrenamentul Gloriei. (Andrei Solomon)

program liga florilor

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!