Publicat la: 27.08.2019. 18:26 / 942 views

NU VOM MAI AVEA NEVOIE DE BILET. PLATA CU CARDUL, ÎN AUTOBUZ

În scurt timp, buzoienii care merg cu autobuzul nu vor mai fi nevoiți să își cumpere bilet. Asta deoarece vor putea achita contravaloarea tichetului de călătorie direct în autobuz cu cardul. Aparatura a fost deja montată în autobuze, iar decizia a fost luată pentru confortul călătorilor, susține conducerea firmei de transport urban.

pos autobuz 1Buzoienii care dețin un card bancar contactless scapă de grija cumpărării unui bilet de călătorie cu autobuzul. Acest lucru este posibil datorită faptului că în mijloacele de transport în comun au fost montate POS-uri unde se poate plăti cu cardul.

Operațiunea de plată va fi extrem de simplă. Călătorii vor trebui doar să apropie cardul de aparat și va fi eliberata o chitanță ce va ține loc de bilet.

TRANS BUS nu a investit nimic in montarea acestor POS-uri. Întreaga aparatură a fost pusă la dispoziție de BCR. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!