Publicat la: 27.09.2018. 18:25 / 666 views

”NU SUNT CUMVA ŞI PROFESORII DE VINĂ?” PREFECTUL VREA ANALIZA REZULTATELOR SLABE DE LA EXAMENE

Pentru prima dată, conducerea Prefecturii cere să se analizeze cauzele rezultatelor slabe înregistrate la examenele naţionale în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ. Șefa educaţiei buzoiene a fost criticată pentru lipsa unui raport cu privire la şcolile unde au fost semnalate procente mici de promovabilitate, atât la capacitate, cât şi la bacalaureat.

bac rezultate 1În cadrul unei şedinţe a Colegiului Prefectural, inspectorul şcolar general Florina Stoian a prezentat un raport privind rezultatele de la examenele naţionale din vară. Șefa de la Casa Albă a ridicat problema unităţilor de învăţământ cu un număr foarte mic de promovaţi sau chiar cu procente de 0%. Prefectul Carmen Ichim a sugerat că în acele situaţii ar fi vorba şi despre o problemă a unor cadre didactice.

Prefectul a cerut o analiză serioasă care să cuprindă comparaţii ale rezultatelor din ultimii ani.      

La evaluarea naţională pentru absolvenţii de clasa a VIII-a, peste 800 de elevi au avut medii sub 5, iar la bacalaureat, în prima sesiune, peste 900 de tineri au picat examenul. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!