Publicat la: 16.05.2017. 17:55 / 772 views

NU SE MAI TOALETEAZĂ SPAŢIILE VERZI. ZONELE DINTRE BLOCURI, INVADATE DE IARBĂ

Mai mulţi telespectatori Campus TV au semnalat la redacţie faptul că în majoritatea cartierelor din municipiu nu sunt toaletate spaţiile verzi. Iarba crescută exagerat, dat şi copacii şi gardurile vii netoaletate îi fac pe buzoieni să evite astfel de zone, de teama căpuşelor. Cetăţenii sunt de părere că nu doar autorităţile ar trebui să se implice, ci şi cetăţenii care locuiesc în zonă.

iarba 1Spaţiile verzi aflate în cartierele de blocuri arată dezolant. Iarba crescută din abundenţă, crengile de copaci care atârnă fac ca zonele cu blocuri să semene cu mici păduri de zonă tropicală. Dacă în anii trecuţi angajaţii Urbis interveneau periodic şi toaletau zona, acum acest lucru nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

Oamenii sunt de părere că în zonă ar putea interveni  autorităţile locale, dar ar fi nevoie si de implicarea locatarilor.

În cadrul unui mesaj către cetăţeni, primarul municuipiului Buzău a recunoscut faptul că există şi astfel de zone, dar spune că s-a ajuns aici pentru că Urbisul ar fi emis variante de preţ foarte ridicate pentru aceste servicii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!