Publicat la: 16.06.2017. 18:17 / 2.535 views

NU ÎŞI POT VINDE CASELE, ÎN LIPSA PROCESELOR VERBALE DE RECEPŢIE

Situaţie dificilă pentru zeci de buzoieni care nu îşi pot vinde casele. Vorbim despre cetăţeni care au ridicat locuinţe, dar care nu au chemat Primăria pentru a face recepţia lucrărilor. În lipsa unui astfel de document, ei nu pot obţine intabularea necesară la o tranzacţie imobiliară. Oficialii Primăriei spun că au cerut la Bucureşti schimbarea legislaţiei.

casa 1Nicolae Creţu este unui dintre buzoienii aflaţi în imposibilitatea de a-şi vinde casa. Locuieşte pe strada Depoului din cartierul Mihai Viteazul, iar în anul 2009 a finalizat construcţia unui imobil P+1. Nu avea cunoştinţă că trebuie să vină cineva de la Primărie pentru a face recepţia lucrărilor. Tocmai lipsa acelui proces-verbal îl împiedică să-şi vândă locuinţa.

Nicolae Creţu a apelat de mai multe ori la responsabilii din Primărie. În zadar, însă.

Oficialii din Palatul Comunal spun că nu pot emite retroactiv procese verbale de recepţie şi că, astfel, nu îi pot ajuta pe cetăţenii care nu au posibilitatea să îşi vândă locuinţele.

Totuşi, autorităţile din Primărie spun că au solicitat modificarea legislaţiei în vigoare, în aşa fel încât persoanele care se confruntă cu astfel de situaţii să fie ajutate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!