Publicat la: 29.01.2016. 20:31 / 3.385 views

„NU CREŞTE GIGACALORIA”. PROMISIUNEA PRIMARULUI BOŞCODEALĂ

Cu toate că RAM Buzău a solicitat ANRSC o creştere cu 67 de lei a preţului real al gigacaloriei, primarul Constantin Boşcodeală afirmă că posibila mărire nu se va resimţi absolut deloc în buzunarele buzoienilor racordaţi la sistemul centralizat.

boscodeala 1Menţinerea aceluiaşi preţ pentru populaţie presupune o creştere a sumei acordate de primărie pentru subvenţionarea încălzirii centralizate.

Primarul Boşcodeală subliniază că acestă subvenţie este motivată şi  de faptul că RAM Buzău livrează căldură şi apă caldă tuturor unităţilor de învăţământ din Buzău.

Scumpirea preţului real al gigacaloriei către populaţie de la 501 lei cât este în prezent va fi hotârâtă luna viitoare de către ANRSC şi CLM Buzău.

(Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Catalin spune:

    Adica, in traducere, vom baga mana si mai adanc in buzunarele cetatenilor debransati ca sa subventionam electoral turmele de atarnatori care la vot se ghideaza dupa cel care le da ceva de pomana, ca la niste maidanezi bipezi fara minte ….

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!