Publicat la: 03.04.2017. 17:06 / 1.148 views

NOUTĂŢI LA PERMISE ŞI ÎNMATRICULĂRI. PRECIZĂRI PENTRU CANDIDAŢI ŞI PROPRIETARI DE MAŞINI

Programaţi-vă online pentru examinările auto! Este apelul responsabililor de la Permise şi Înmatriculări pentru candidaţi, în contextul în care sistemul de bonuri de ordine nu poate face faţă solicitărilor. Reprezentanţii aceluiaşi serviciu public vin cu precizări importante şi în privinţa obţinerii de autorizaţii provizorii de circulaţie.

inmatriculariOficialii de Serviciul de Permise şi Înmatriculări susţin că sistemul online de programări pentru cei care dau examen pentru obţinerea carnetului de conducere nu prea este accesat. Este una dintre cauzele aglomerărilor create în zilele de examinare. Candidaţii sunt rugaţi să se înscrie online, astfel încât şi timpul de aşteptare să fie mai redus.

Programările online pot fi făcute accesând site-ul Prefecturii Buzău la secţiunea Serviciului Public specializat de Permise şi Înmatriculări.

Sunt noutăţi şi pentru cei care îşi cumpără maşini noi sau second-hand. Ei pot obţine acum numere provizorii pentru 90 de zile până la înmatricularea autovehiculelor, cu condiţia să aibă poliţă RCA valabilă pentru această perioadă. Înainte se putea obţine autorizaţie doar pentru 30 de zile.

În ultimele două luni, numărul înmatriculărilor la Buzău a cunoscut o explozie, după eliminarea taxei auto de mediu. Aproape 7.000 de înregsitrări au fost evidenţiate de funcţionarii de la ghişee. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!