Publicat la: 24.06.2019. 18:27 / 726 views

NOUTĂŢI DESPRE POD. VA FI DEMOLATĂ ŞI CEALALTĂ BALUSTRADĂ

A fost întocmită o nouă notă de constatare în legătură cu pasarelele care traversează Şoseaua Brăilei. Municipalitatea va solicita fonduri pentru reabilitarea lor. Va fi înlăturată şi cea de-a doua balustradă de pe podul de la strada Horticolei.

balustrada 1Deşi specialiştii afirmă că nu există un pericol iminent de prăbuşire pentru a doua balustradă de pe podul care leagă bulevardul Republicii de strada Horticolei, Primăria ia totuşi în calcul şi această ipoteză.

Totodată, a fost întocmită o nouă notă de constatare, de această dată în legătură cu toate cele trei pasarele care traversează Şoseaua Brăilei, notă care va fi înaintată Prefecturii.

Aşadar, Municipalitatea va solicita fonduri de urgenţă pentru reabilitarea celor trei pasarele, la pachet, pentru că acestea prezintă un real pericol atât pentru cei care le traversează, cât şi pentru cei care trec pe sub ele. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!