Publicat la: 02.07.2019. 18:26 / 830 views

NOUL SUBPREFECT, LEONARD DIMIAN, A DEPUS JURĂMÂNTUL. PREFECT: “NU ŞTIU DACĂ AŢI FĂCUT O ALEGERE FOARTE BUNĂ”

Astăzi, noul subprefect al judeţului Buzău, Leonard Dimian, a depus jurământul. Ceremonia de învestire a fost prezidată de un director din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Nemulţumită de faptul că nu a fost consultată cu privire la numirea noului său secund, şefa Prefecturii nu a ratat ocazia de a-l şicana pe subprefect, în faţa directorilor de deconcentrate.

subprefectNoul subprefect, Leonard Dimian, a depus jurământul în faţa directorilor instituţiilor deconcentrate. La învestire a participat şi directorul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiie Prefectului din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

După depunerea jurământului, noul secund de la Casa Albă a citit un scurt discurs.

Au urmat câteva săgeţi trimise chiar de către prefect. Carmen Ichim a dat de înţeles că se aştepta la un discurs liber, nu unul citit de pe o foaie, şi a ţinut să puncteze faptul că funcţia pe care a acceptat-o Dimian are caracter temporar.  Mai mult, i-a cerut să spună mai multe despre activitatea profesională. 

Leonard Dimian are 51 de ani şi are o experienţă de peste 20 de ani în administraţia publică, mare parte din ani activând la Fisc. Șefa sa l-a avertizat că funcţia de subprefect nu este pentru oricine.

Aluziile făcute de şefa de la Casa Albă nu sunt deloc întâmplătoare. Carmen Ichim s-ar fi aşteptat să fie consultată, înainte de a fi desemnat un nou subprefect, după demisia generalului Lucian Foca.

Încercarea ALDE Buzău de a-l impune subprefect pe finanţistul Leonard Dimian datează de mai multe luni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!