Publicat la: 04.03.2021. 19:49 / 1.662 views

NOUL SUBPREFECT, ÎNVESTIT AZI. MARIETA BOLOȘ E ȘEFA FEMEILOR DIN PNL BUZĂU

A început schimbarea de gardă, la conducerea Casei Albe. Astăzi, la Sala “D. Filipescu”, într-un cadru restrâns, cu participarea șefilor structurilor de Interne, a avut loc depunerea jurământului de către unul dintre cei doi subprefecți ai județului Buzău.

subprefectaEste vorba despre Marieta Boloș, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, noua funcție fiind asumată politic, potrivit noii legislații. După ce ieri a primit decizia de numire, prin hotărâre de Guvern, Boloș a depus jurământul de învestire în cadrul unei videconferințe organizate la nivel național, cu noi prefecți și subprefecți din țară.

Prezentă la eveniment a fost și Adina Moiseanu care, de ieri, nu mai este subprefect, urmând, cel mai probabil, să preia noua funcție de secretar general, tot în cadrul Prefecturii, dar în calitate de înalt funcționar public, apolitic.

La ceremonia restrânsă de azi au asistat și liderii liberalilor buzoieni, parlamentarii Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu, alături de secretarul general Viorel Dobre.

Marieta Boloș a fost aleasă consilier județean în noua legislatură, însă, cu ocazia avansării sale în conducerea Prefecturii, și-a pierdut acest mandat.

Noul subprefect de Buzău are 50 de ani, a absolvit două facultăți, de Textile și de Drept și Administrație Publică, având diplome de inginer și jurist. Din 2003, a fost directorul unei firme din domeniul comerțului, în județul Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!