Publicat la: 08.07.2020. 18:10 / 535 views

NOUĂ FOTBALIȘTI, OUT DE LA GLORIA. REMANIEREA LOTULUI, DUPĂ PLAY-OFF-UL LIGII A 2-A

Gloria s-a despartit de noua jucatori, ale caror contracte fie n-au mai fost prelungite, fie au fost reziliate. Cei mai multi dintre acestia nu s-au regasit in sezonul trecut printre titulari. Eventuale transferuri care sa intareasca lotul ros-albastru nu au fost efectuate cu exceptia venirii lui Alex Barna, de la Ceahlaul.

gloria chiajna 2Andrei Gâț, Răzvan Catană, Andrei Enescu, Branislav Luptak, Bogdan Chipirliu, Bogdan Gavrilă, Florin Cazan și Cristian Danci sunt fotbaliștii pe care Gloria Buzău nu se va baza din sezonul viitor. Lor li se adaugă Moussa Konate, fundașul francez de care gruparea buzoiana renunțase chiar dinainte de încheierea sezonului trecut. Sportivilor nu le-au mai fost prelungite contractele, astfel că gruparea roș-albastră trebui să caute de urgență soluții pentru ranforsarea lotului antrenat de Ilie Stan.

Deocamdată, pe lângă transferul portarului Alex Barna, s-au alăturat echipei trei juniori din centrul de tineret al Gloriei.  Cel mai tânăr dintre aceștia are 15 ani iar șansele unei apariții în viitoarea stagiune a ligii secunde sunt infime.

În ceea ce privește campania de achiziții, Ilie Stan își mai dorește cel puțin un mijlocaș, dar și un varf de atac. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!