Publicat la: 31.10.2019. 19:18 / 912 views

NOUA FIRMĂ DE ASFALT, PE REPEDE ÎNAINTE. ÎNCĂ O ŞEDINŢĂ DE C.L.M. CU SCANDAL

Înfiinţarea unei noi societăţi de asfalt, ai cărei acţionari să fie Urbis şi Trans Bus, a fost din nou subiect de dezbateri aprinse în miniparlamentul local. Protagonişti au fost tot primarul Constantin Toma şi fostul preşedinte al Tribunalului, Constantin Florescu, ales al PSD. Şi-au aruncat vorbe grele şi de această dată. La finalul discuţiilor, proiectul a trecut.

statie asfalt 1 toma si florescu

În şedinţa trecută a Consiliului Local Municipal, asocierea Trans Bus cu Urbis Serv, pentru înfiinţarea unei societăţi care să producă asfalt, a născut replici dure între fostul judecător Florescu şi primarul Toma. Joi, subiectul a fost reluat, într-o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia s-a supus aprobării constituirea societăţii având ca asociaţi Urbis şi Trans Bus. Contrele între cei doi nu au întârziat să apară.

Florescu: Ce economist atât de deştept şi capabil a fost încât să arunce banul public pe o staţie de o asemenea capacitate, pe care nu putem să o folosim. Ar fi trebui calcule, cât asfalt îmi trebuie mie în municipiul Buzău. Ce economist? E retorică întrebarea. Toată lumea ştie cine a luat această decizie.

În timp ce consilierul PSD Constantin Florescu le cerea colegilor să nu voteze, edilul-şef Constantin Toma a avertizat că respingerea proiectului ar însemna ca noua staţie de asfalt de la Urbis, în valoare de peste un million de euro, să nu mai poată funcţiona la capacitate maximă.

Spiritele au fost calmate după intervenţia directorului Registrului Comerţului. Consilier al PSD, Sorin Lazăr a precizat că nu ar mai fi nevoie de un vot din partea aleşilor pentru ca noua societatea să fie înregistrată.

În cele din urmă, proiectul a fost votat, cu amendamentul că se ia act de constituirea noii firme, fără o implicare directă a Consiliului Local Municipal.

După şedinţă, primarul Toma, şef al organizaţiei municipale a PSD, nu a negat o posibilă propunere de excludere din partid a fostului magistrat Constantin Florescu.

Viitoarea societate ar urma să producă mai mult asfalt, astfel că şi comenzile din partea Primăriei pentru lucrări de infrastructură vor putea fi mai multe. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!