Publicat la: 17.10.2019. 18:18 / 527 views

NOU ŞEF PESTE FOTBALUL ROŞ-ALBASTRU. CRISTI LUPU VA CONDUCE SECŢIA DE FOTBAL A GLORIEI

Cristi Lupu a fost desemnat să conducă secţia de fotbal a Gloriei, după demisia lui George Timiş. Buzoianul, profesor de sport, este cunoscut mai mult pentru activitatea la nivel de minifotbal, fiind la un moment dat antrenorul Naţionalei României. De altfel, Lupu a şi făcut parte din delegaţia tricoloră la cel mai recent Campionat Mondial, cel din Australia, în calitate de director sportiv. Proaspătul uns la şefia fotbalului are ca misiune promovarea în Liga I, sezonul viitor.

  clubul scm gloria sigla  cristi lupu

La nici două săptămâni de la demisia lui George Timiş, conducerea Gloriei a anunţat, deja, succesorul în funcţia de şef al secţiei de fotbal. Cristi Lupu a fost desemnat să conducă destinele fotbalului din Crâng, având ca obiectiv stabilit promovarea în Liga 1, în sezonul competiţional viitor.

Cristian Marian Lupu s-a născut la Buzău, în data de 30 septembrie 1978. Este căsătorit şi are un copil. A fost jucător de fotbal la echipe de juniori şi seniori, în anul 2001 a absolvit Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, iar actualmente este profesor-antrenor la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” din Buzău. Acesta a fost antrenor al echipei naţionale de minifotbal şi deţine licenţa de antrenor „A” UEFA.

Până la data numirii, Cristian Marian Lupu a activat ca şef al Centrului de Copii şi Juniori din cadrul clubului SCM Gloria Buzău. În momentul de faţă, este colaborator al Federaţiei Române de Fotbal la departamentul de scouting şi membru în comitetul executiv al Federaţiei Române de Minifotbal.

Lupu a făcut parte din delegaţia română, la recent încheiatul Campionat Mondial de Minifotbal din Australia, în calitate de director sportiv. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!