Publicat la: 18.02.2019. 19:21 / 620 views

NOU PROIECT IMPORTANT PENTRU CONSILIUL JUDEŢEAN. INTRĂ ÎN REABILITARE DRUMUL ÎNTRE VADU PAŞII ŞI ROBEASCA

Astăzi, la Sala Delegatiei Permanente a Consiliului Judetean Buzau, a avut loc o conferinta de presa al carei subiect a fost finalizarea procedurii de licitatie pentru proiectul „Stimularea mobilitatii la nivel regional prin modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul limita judet Braila – Robeasca – Vadu Pasii. Constructorul a dat asigurări că dispune atât de personal, cât şi de utilaje, pentru a executa lucrarea ce ar trebui să se finalizeze în 24 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

semnare DJPreşedintele Consiliului Judeţean, însoţit de membrii echipei manageriale care se ocupă de proiect din cadrul Consiliului Judeţean, dar şi de constructor, a semnat contractul pentru modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul limita judet Braila – Robeasca – Vadu Pasii.

Preşedintele Petre Emanoil Neagu a explicat că în 3 luni se va face proiectarea, după care se va trece la lucrări.

Câştigătorul licitaţiei pentru proiectare şi execuţie este Oil Company Holding, iar directorul a dat asigurări că deţine atât personal, cât şi utilaje pentru a executa lucrarea şi a o preda în timp util.

Lucrarea se va întinde pe 37 de kilometri, pe porţiunea cuprinsă între Rondul de la Autorola şi ultima localitate din judeţul Buzău, limită cu judeţul Brăila. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!