Publicat la: 15.05.2017. 17:58 / 1.484 views

NOU LIDER DE GRUP AL OPOZIŢIEI. EMILIA BABIUC, ŞEFA CONSILIERILOR PNL

Cel mai vocal ales judeţean din opoziţie a fost înlocuit din funcţia de lider de grup al liberalilor. În locul consilierului Raul Florescu, a fost numită Emilia Babiuc, vicepreşedinte la nivelul organizaţiei PNL. Babiuc doreşte ca postul de şef al aleşilor liberali să fie ocupat prin rotaţie, pentru a nu exista discuţii în interiorul partidului. 

babiucPentru prima data în Consiliul Judeţean, opoziţia are lider de grup o femeie. Emilia Babiuc a fost aleasă de structurile din partid noul şef al consilierilor liberali. Până acum, funcţia a fost deţinută de Raul Florescu, alesul cu cele mai multe luări de poziţie din cadrul miniparlamentului judeţean. Babiuc, însă, declară că nu ţine cu dinţii de noua calitate şi propune ca funcţia să fie ocupată prin rotaţie, pentru a nu da curs unor tensiuni în interiorul partidului.

Emilia Babiuc anunţă că, în continuare, atitudinea PNL în cadrul şedinţelor de consiliu judeţean va ţine cont de rolul pe care trebuie să îl aibă un partid de opoziţie.

Fostul lider de grup al PNL, Raul Florescu, nu a fost prezent la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, cea în care Emilia Babiuc a preluat şefia consilierilor din opoziţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!