Publicat la: 14.11.2017. 19:32 / 648 views

NOROI ŞI GUNOAIE. MAIDAN ÎN ZONA ZERO A MUNICIPIULUI

Lângă Muzeul Judeţean, reabilitat de curând, locatarii de la blocurile de pe strada Caraiman trec prin noroaie pentru a ajunge la rampa de gunoi. În urma unor lucrări de infrastructură, terenul din spatele muzeului a rămas plin de gropi şi şanţuri, în care se strânge apa când plouă. Riveranii se întreabă când va fi desfiinţat acest loc insalubru, aflat în zona zero a municipiului Buzău.      

noroi caraiman 2Locatarii din blocurile aflate în spatele Muzeului Judeţean se confruntă de mai mult timp cu o problemă.

În zona în care se află rampa de gunoi şi o parcare, au fost executate mai multe lucrări pentru modernizarea unei centrale termice şi pentru reabilitarea Muzeului Judeţean.

Utilajele au lăsat urme adânci  care nu au fost reparate şi care, pe timp de ploaie, se transformă în bălţi de diferite dimensiuni.

Locatarii sunt nemulţumiţi şi de faptul că rampa de gunoi este întotdeauna plină, pentru că sunt aduse acolo gunoaie de la casele din cartier.

Vara mai ales, locul devine un adevărat focar de infecţie, bântuit de şobolani, muşte şi câini.

Primăria are în vedere pentru primăvara viitoare să amenajeze parcarea de reşedinţă şi să asfalteze zona.

De asemenea, aici va fi amplasată o rampă de gunoi subterană pentru a desfiinţa definitiv focarul de infecţie de sub geamurile locatarilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>