Publicat la: 13.11.2018. 19:23 / 730 views

NOILE TAXE, ÎN VIGOARE ÎN CRÂNG. ŞOFERII, NEMULŢUMIŢI DE TARIFE

Aşa cum se anunţa încă de ieri, astăzi au fost instituite noile taxe de intrare cu maşina în Parcul Crâng. Bariera de la intrarea pe Aleea Căprioarei a fost din nou lăsată, iar şoferii care doreau să intre, în mare parte distribuitori, s-au văzut nevoiţi fie să achite taxele, fie să plece.

soferi la barieraPotrivit unei decizii a Primăriei care are la bază o hotărâre de Consiliu Local din 1992, începând de astăzi şoferii care doresc să intre cu maşina în Parcul Crâng trebuie să plătească anumite taxe. Încă de la primele ore ale dimineţii bariera de pe Aleea Căprioarei a fost lăsată, iar o taxatoare îi întâmpină pe toţi şoferii care intenţionau să intre în Crâng.

Şoferii, mare parte dintre ei distribuitori, sunt nemulţumiţi atât de instituirea taxei, cât şi de valoarea taxei pe care trebuie să o plătească.

Şi buzoienii ieşiţi la plimbare pe jos sau cu bicicletele şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la deciziile dictate de Primăria Buzău. Unii dintre ei nu înţeleg cum ajunge primarul Toma să piardă procesele unul după altul.

Primăria Buzău anunţă că, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal nr. 36 din 22 august 1992, începând cu data de 13 noiembrie 2018, orele 08:00, accesul autovehiculelor în incinta Parcului Crâng va fi permis numai după ce vor fi achitate o serie de taxe.

Tarifele aplicate pentru intrarea în Parcul Crâng variază între 10,5 lei şi 273 de lei. De remarcat că pentru persoanele fizice nu se poate plăti doar o singură intrare, ci este necesară plata unui abonament pe o lună, abonament ce are un preţ stabilit de 42 de lei. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Anonimus spune:

    Pe lângă taxa de intrare în crang sa fie si o taxa de parcare. M-am săturat de valea Prahovei pe cele două intrări din parc.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!