Publicat la: 13.04.2018. 18:15 / 777 views

NOI TRECERI DE PIETONI. DOUĂ „ZEBRE” DIN ZONA COMERCIALĂ AU FOST MUTATE

Ca urmare a lucrărilor de la podul Mărăcineni, au fost luate măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului pe bulevardul Unirii. Două treceri de pietoni din zona comercială au fost mutate mai departe de sensul giratoriu pentru a fi evitate aglomerările de autovehicule. Totodată, va fi reglată şi unda verde de pe bulevard, pentru ca fluxul de maşini să străbată într-un timp cât mai scurt distanţa dintre cele două porţi ale oraşului. 

trecere desfiintata 1 trecere desfiintata 2     

Primele măsuri luate de Primăria Buzău pentru fluidizarea traficului auto pe bulevardul Unirii au fost puse deja în aplicare, cu mici modificări faţă de hotărârea anterioară.

Trecerea de pietoni de pe strada Frăsinet a fost mutată mai departe de sensul giratoriu.

În următoarele zile, Urbis va monta şi aici un semafor cu buton care să asigure pietonilor o traversare mai sigură.

La solicitarea Poliţiei Rutiere Naţionale, cele două modificări au fost făcute încă din noaptea trecută.

O altă măsură care ar fluidiza traficul auto pe bulevardul Unirii ar putea consta în sincronizarea semafoarelor pe culoarea verde.

Începând de mâine, la intrările în oraş dinspre Ploieşti şi dinspre Mărăcineni, vor fi montate indicatoare rutiere de informare.

Conducătorii auto aflaţi în tranzit vor fi sfătuiţi să utilizeze şoseaua de centură pentru a evita să fie întârziaţi de traficul aglomerat de pe bulevardul Unirii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!