Publicat la: 28.11.2018. 19:39 / 1.486 views

NOI TAXE PENTRU ACCESUL AUTO ÎN CRÂNG. SUNT PROPUSE ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Buzău a postat în dezbatere publică un proiect de hotărâre important pentru buzoieni. Aceştia vor putea participa şi la şedinţa publică din 7 decembrie pentru a-şi spune părerea în legătură cu Proiectul de hotărâre referitor la nivelul impozitelor şi al taxelor locale pentru anul 2019. În proiect sunt stabilite şi noile taxe pentru accesul auto în Parcul Crâng.

taxe intrarePe site-ul Primăriei Buzău se află postat în dezbatere publică Proiectul de hotărâre care stabileşte nivelul impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2019.

Proiectul va fi discutat în şedinţa publică din 7 decembrie, ora 9, la sala Nicu Constantinescu din Palatul Comunal.

Viceprimarul Ionuţ Apostu intenţionează încă de pe acum să propună un amendament în legătură cu accesul auto pe teritoriul Parcului Crâng.

Toate celelalte taxe şi impozite pe care buzoienii trebuie să le achite rămân neschimbate, inclusiv bonificaţia pentru cei care le achită în întregime încă din primul trimestru.

Majorarea impozitelor de până la 500% pentru clădirile şi terenurile neîngrijite de pe teritoriul municipiului va fi aplicată chiar şi pentru proprietăţile Primăriei.

Proiectul de hotărâre, în forma sa finală, va intra în vigoare de la 1 ianuarie, 2019. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!