Publicat la: 21.09.2018. 18:23 / 533 views

NOI SENSURI UNICE. CIRCULAŢIA DIN DOROBANŢI 2 VA FI RESISTEMATIZATĂ

Odată cu finalizarea asfaltării tuturor străzilor din Dorobanţi 2, va fi resistematizată şi circulaţia rutieră. Pe majoritatea străzilor şi aleilor din cartier vor fi instituite sensuri unice. Noile reguli vor fi puse în aplicare începând cu jumătatea lunii octombrie.      

dorobanti 3Cartierul Dorobanţi 2, ale cărui străzi au fost proaspăt asfaltate, vor fi resistematizate şi din punctul de vedere al circulaţiei rutiere.

Dacă până în prezent pe mai multe străzi din municipiu au fost implementate sensuri unice de circulaţie, iată că acum, un întreg cartier va fi resistematizat.

Încă se lucrează la planul de resistematizare a traficului rutier din cartier.

Ar putea intra în vigoare la jumătatea lunii octombrie, dar nu fără a acorda o perioadă de graţie pentru acomodarea locuitorilor cu noile reguli.

Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor, Primăria va distribui afişe în cartier, la toate intrările din blocuri, pentru ca ei să se poată informa din timp cum anume vor putea circula. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>