Publicat la: 28.02.2020. 19:46 / 6.366 views

NOI REUȘITE LA SPITALUL JUDEȚEAN. OPERAȚIE COMPLEXĂ REALIZATĂ DE MEDICII BUZOIENI

Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă seria intervențiilor chirurgicale laparoscopice. La unitatea medicală a avut loc o intervenţie chirurgicală laparoscopică efectuată unui pacient în vârstă de 68 de ani, din Buzău, care în urma consultului de specialitate a fost diagnosticat cu dublă hernie inghinală precum şi o hernie ombilicală. Intervenția a fost dificilă, dar echipa Spitalului Județean se poate lăuda cu o reușită.

Still0228_00003În ultima perioadă, medicii Spitalului Județean Buzău ne-au obișnuit cu intervenții dificile finalizate cu succes. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când un pacient cu o stare de sănătate gravă a fost operat cu succes după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie inghinală precum şi o hernie ombilicală.

Intervențiile laparoscopice, în ciuda faptului că sunt făcute cu ustensile scumpe au foarte multe avantaje, iar principalul atuu ar fi recuperarea rapidă a pacientului.

Tocmai de aceea, medicii recomandă pacienților să se prezinte la medic în stadii incipiente ale bolii, pentru că intervențiile laparoscopice nu se pot face decât în anumite condiții.

Pacientul operat de curând la Spitalul Județean Buzău a optat pentru unitatea medicală atât pentru încrederea pe care o avea în echipa care l-a operat, cât și pentru faptul că știa ce dotări are unitatea noastră medicală. (Mirela Copariu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Baidoc Tudora spune:

    Felicitari ptr intrega echipa si succes in continuare!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!