Publicat la: 22.05.2017. 18:24 / 1.864 views

NOI REGULI DE CIRCULAŢIE. MAI MULTE STRĂZI DIN BUZĂU VOR AVEA SENSURI UNICE

Municipalitatea încearcă diferite soluţii pentru a fluidiza traficul rutier în Buzău. În şedinţa Comisiei pentru Siguranţa Rutieră de săptămâna trecută au fost stabilite mai multe străzi din oraş unde se va circula în sens unic. În “zona zero”, strada din spatele Baroului de Avocaţi va avea ieşire în bulevardul Unirii, lângă Catedrala Municipală.

strada 2În şedinţa de săptămâna trecută a Comisiei pentru Siguranţa Rutieră, au fost stabilite noi reguli de circulaţie rutieră pe teritoriul municipal.

Noile măsuri vor fi puse în aplicare imediat ce vor fi obţinute toate avizele necesare de la Poliţia Rutieră.

În principal, pe mai multe străzi din oraş va fi impus sensul unic.

Zona zero, punctul cel mai fierbinte al oraşului, este considerată a fi cea din vecinătatea Primăriei, a Tribunalului şi a băncilor comerciale. Este frecventată zilnic de foarte mulţi buzoieni care, de obicei, ajung aici cu automobilul.

Pentru a încerca fluidizarea traficului, edilii vor amenaja o ieşire în Bulevardul Unirii a străzii din spatele Baroului de Avocaţi care, în prezent, este folosită ca parcare.

Sensul unic va fi impus cât de curând şi pe aleile de acces din bulevardul Nicolae Bălcescu, pe strada Victoriei, unde se află noua maternitate şi pe străzile Ciuculete, Petrescu şi Ciochinescu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!