Publicat la: 09.08.2019. 19:00 / 702 views

NOI PRIORITĂŢI. A FOST TERMINAT GIRATORIUL DE LA BAŞTAN

A fost definitivat sensul giratoriu desenat de la  intersecţia bulevardului Stadionului cu străzile Gen. Grigore Baştan şi Oltului. Noul giratoriu va contribui la fluidizarea circulaţiei auto şi la creşterea siguranţei traficului rutier din Micro XIV. Un al treilea astfel de rond va fi amenajat  la intersecţia dintre Aleea Centrală, Bulevardul Stadionului şi strada Răscoalei.

bastan rond 2De acum înainte, conducătorii auto care circulă prin intersecţia bulevardului Stadionului cu străzile Oltului şi Gen. Grigore Baştan, vor trebui să respecte noi reguli de prioritate.

Aici a fost amenajat cel de-al doilea sens giratoriu din cartierul Micro XIV, unde au prioritate autovehiculele din interior şi cele care vin din stânga.

Au fost mutate şi trecerile de pietoni mai departe de sensul giratoriu şi au fost create spaţii de siguranţă în prelungirea scuarelor care despart sensurile de circulaţie.

Aceste zone au fost trasate cu dungi albe pentru a fi mai uşor de observat şi au fost balizate cu stâlpişori flexibili, puţin mai înalţi decât cei din sensul giratoriu.

Au fost montate indicatoare noi, care reglementează noile reguli de circulaţie din zonă.

Pentru a fi cât mai uşor de observat, angajatii Urbis au toaletat copacii din zona. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!