Publicat la: 15.09.2020. 18:35 / 312 views

NOI LUCRĂRI PE PASARELĂ. SUNT REFĂCUTE TROTUARELE PE PODUL DRĂGĂICII

Noul sistem de iluminare de pe podul de la Drăgaică a fost finalizat. În cea de-a doua etapă, a început reabilitarea trotuarelor. Pe tronsoanele aflate în lucru, traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă.

trotuare pod 2 trotuare pod

Începând de ieri, pasarela de la Drăgaică a întrat într-un nou stadiu de reabilitare, după ce a fost finalizat și pus în funcțiune noul sistem de iluminat nocturn.

Trotuarele au fost afectate de montarea stâlpilor și a cablurilor pentru noul sistem de iluminat.

Pentru a nu încărca excesiv pasarela cu o greutate suplimentară, lucrările sunt executate manual iar trotuarele vor fi asfaltate și nu pavate.

Utilajele vor putea fi folosite doar în porțiunea rampelor, conform expertizei tehnice efectuate înainte de începerea lucrărilor.

În zonele în care se lucrează, banda de lângă trotuar este parțial închisă, ceea ce provoacă un oarecare disconfort șoferilor care tranzitează zona. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!