Publicat la: 04.02.2020. 19:19 / 660 views

NOI LOCURI DE JOACĂ. SE CONSTRUIESC NOI LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII ŞI ADULŢI

Pentru anul acesta, Primăria a încheiat contract cu Urbis Serv pentru amenajarea a 5 locuri de joacă noi. Până în vară vor fi modernizate şi locurile de joacă existente. Până în vara următoare, copiii buzoieni vor beneficia de 50 de locuri de joacă pentru ei şi pentru cei care îi însoţesc.

joaca 3 joaca lucrari

Primăria îşi continuă programul de construcţie sau de modernizare a locurilor de joacă pentru copii în toate zonele oraşului.

Pentru acest an au fost contractate cu societatea Urbis Serv 5 noi locuri de joacă.

Următorul loc de joacă de pe lista de investiţii a Municipalităţii este cel de pe Intrarea Iazului din cartierul Simleasca, zonă în care nu mai există astfel de spaţii amenajate pentru copii.

În prezent, în oraş sunt 45 de locuri de joacă modernizate şi nou construite iar în final, până în vara viitoare, copiii buzoienilor var avea la dispoziţie 50 de locuri modernizate, special amenajate pentru ei, unde se vor putea juca, împreună cu însoţitorii lor. (Corneliu Floriceanu)

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Bună ziua, dacă tot se construiește un astfel de loc de joaca pe întrarea iazului de ce nu se face unul și în zona stadion Concas în spate la Filatura, copiii din aceste patru blocuri nu vor avea acces pe întrarea Iazului datorita rromilor din zona

  2. Bună ziua, dacă tot se construiește un astfel de loc de joaca pe întrarea iazului de de nu se face unul și în zona stadion Concas în spate la Filatura, copiii din aceste patru blocuri nu vor avea acces pe întrarea Iazului datorita rromilor din zona

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!