Publicat la: 10.01.2018. 19:05 / 1.084 views

NOI DOTĂRI LA COLEGIUL TEHNIC. LABORATOR DE INFORMATICĂ DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Elevii Colegiului Tehnic aproape că nu îşi vor recunoaşte şcoala la revenirea din vacanţă. În ultimele săptămâni, profesorii unităţii de învăţământ au muncit continuu pentru a putea finaliza unele dintre cele mai moderne laboratoare de informatică şi fizică.  Investiţia a fost făcută cu ajutorul fondurilor europene accesate de cadrele didactice.

laborator colegiu tehnicColegiul Tehnic s-a făcut remarcat în ultimii ani prin investiţiile făcute în şcoală şi în elevi. Urmare a acestor investiţii, majoritatea din fonduri europene, s-a remarcat şi o creştere semnificativă a interesului liceenilor pentru şcoală. Nici nu a început bine anul, că dascălii au pregătit noi surprize elevilor care se vor întoarce luni la şcoală. Este vorba despre trei laboratoare de ultimă generaţie.

Investiţiile sunt făcute urmare a implementării unor proiecte gândite şi câştigate de profesori pentru elevii şcolii. Ideea laboratorului de informatică a fost adusă de profesorul Robert Harabagiu şi implementată ca noutate la noi în ţară.

De asemenea, la Colegiul Tehnic a devenit o tradiţie ca aproape jumătate dintre elevii de clasa a X-a să efectueze stagii de practică în străinătate, proiecte în urma cărora liceenii beneficiază de bani de buzunar, condiţii de muncă la nivel european şi certificate europene care le atestă pregătirea. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!