Publicat la: 23.09.2020. 18:22 / 251 views

NOI CADRE SANITARE ÎN ȘCOLI. PRIMĂRIA POATE FACE ANGAJĂRI PERMANENTE

Criza sanitară din școli impune existența unui număr suficient de cadre sanitare. Primăria a primit ”mână liberă” să facă angajări permanente. Profesorii sunt îndemnați să țină o parte din cursuri în aer liber sau în sălile de sport.

cabinet scolar 1Problema cadrelor sanitare insuficiente și a cabinetelor medicale din unitățile de învățământ revine în atenția colectivă ori de câte ori apar mai multe cazuri de îmbolnăviri în rândul copiilor și al personalului didactic și nedidactic.

Dacă în anii trecuți gripa era cea care provoca panică uneori, anul acesta criza sanitară a fost declanșată și continuată de noul coronavirus.

Primăria s-a străduit să creeze toate condițiile necesare pentru protejarea tuturor celor implicați în procesul de învățământ din municipiu, chiar dacă primarul are ”unele îndoileli”.

Primăria are mână liberă să facă angajări permanente de personal sanitar pentru unitățile de învățământ din oraș.

Primarul îi îndeamnă pe profesori să profite de condițiile meteo încă favorabile, pentru a ține o parte din cursuri în aer liber, unde măsurile de protecție ar putea fi mai permisive. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!