Publicat la: 05.10.2018. 18:28 / 2.334 views

NOI ASFALTĂRI ÎN ORAŞ. LUCRĂRI DE AMPLOARE ÎN DOROBANŢI 1 ŞI BROŞTENI

asfaltare cartier 2Vremea frumoasă le permite drumarilor să lucreze cu spor la asfaltarea drumurilor buzoiene, atât la cele din cartierele Dorobanţi 1 şi Broşteni, cât şi la cele din pământ.

Dacă pe strada Ciocârliei lucrările de pregătire pentru asfaltare sunt în plină desfăşurare, pe strada Privighetorilor se aşterne deja covorul asfaltic pe unul dintre sensurile de mers.

Pe această stradă, cu o lungime de aproximativ 340-350 de metri, care face legătura între străzile Columbelor, Melodiei şi Ion Caraion este amplasată şi Şcoala Gimnazială nr.7.

O altă stradă aflată în lucru este Pompiliu Ştefu, unde riveranii aşteaptă finalizarea ei de prea multă vreme.

După cum afirmau inginerii de la Urbis, cel de-al doilea tronson al străzii Pompiliu Ştefu ar putea fi lucrat mult mai repede dacă circulaţia auto ar fi închisă de tot pe durata şantierului.

Cert este că drumarii de la Urbis profită din plin de vremea frumoasă şi se străduiesc să termine cât mai multe dintre cele 100 de străzi promise de primarul Toma pentru acest an.

În acelaşi timp, dacă rezolvă cât mai multe comenzi până la venirea iernii, ei vor strânge bani albi pentru zilele negre, când nu vor mai putea lucra la asfaltări. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!