Publicat la: 29.10.2020. 19:48 / 720 views

NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI. ”FII CERCETĂTOR LA TINE ACASĂ!”

Ediția 2020 a evenimentului internațional ”Noaptea Cercetătorilor Europeni” se va desfășura și la Buzău, în condiții deosebite. Din cauza pandemiei, concursul ”Fii cercetător la tine acasă” se va desfășura în mediul online. Vor fi acordate premii și diplome câștigătorilor și toți participanții vor pleca acasă cu un suvenir de la evenimentul organizat de Muzeul Județean Buzău.

cercetatoriO nouă ediție a evenimentului internațional Noaptea Cercetătorilor Europeni se va desfășura și la Buzău, pe 27 noiembrie.

Dacă în edițiile anterioare Muzeul Județean a organizat ateliere și activități extrem de interesante și atractive pentru elevi, anul acesta a fost concepută o alternativă ”de pandemie”.

Concursul organizat de Muzeul Județean va fi realizat pe trei paliere, în funcție de vârstă, pentru ca toți elevii să aibă șanse egale.

Un juriu va acorda diplome și nouă premii personalizate pentru cele mai originale și mai amuzante experimente realizate acasă.

Filmulețele, cu o durată de 1-2 minute,  vor fi trimise pe adresa de e-mail a Muzeului Județean Buzău, vor fi jurizate iar câștigătorii vor fi anunțați chiar în seara de 27 noiembrie, când va avea loc Noaptea Cercetătorilor Europeni.

Toți cei care vor participa la eveniment se vor putea înscrie la tombola nopții, unde vor putea fi obținute o mulțime de premii atrăgătoare. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!