Noaptea Cercetătorilor Europeni. Ediția 2021 la sediul Muzeului Județean

Noaptea Cercetătorilor Europeni. Ediția 2021 la sediul Muzeului Județean

Ediția 2021 a Nopții Cercetătorilor Europeni este și cea de-a patra ediție la care participă și Muzeul Județean Buzău. Activitățile din cadrul evenimentului sunt pregătite în parteneriat cu Clubul Rotary din orașul nostru. Buzoienii sunt invitați la Muzeu pe 24 septembrie, între orele 19 și 22.

Pe 24 septembrie, între orele 19 și 22, buzoienii sunt invitați la Muzeul Județean să participe la ediția 2021 a evenimentului internațional ”Noaptea Cercetătorilor Europeni”.

Împreună cu Clubul Rotary, care este partenerul Muzeului Județean la această ediție a ”Nopții Cercetătorilor Europeni”, au fost pregătite o serie de activități interesante, menite să-i atragă pe buzoieni și, în special, publicul tânăr.

Ca la fiecare ediție, și anul acesta vizitatorii din ”Noaptea Cercetătorilor” vor pleca de la Muzeu cu câte unul sau mai multe suvenire.

Vizitatorii vor primi tricouri, insigne, bandane, ceasuri de perete și alte obiecte personalizate cu sigla evenimentului.

Anul trecut, din cauza pandemiei, ”Noaptea Cercetătorilor Europeni” a avut loc doar online, dar în anii anteriori Muzeul a primit mulți vizitatori.

Anul acesta, publicul va avea posibilitatea să lucreze direct cu o imprimantă 3D și să realizeze obiecte finite.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și