Publicat la: 19.09.2018. 18:10 / 770 views

NOAPTEA CERCETĂTORILOR EUROPENI. BUZĂUL A FOST PUS PE HARTA CERCETĂRII

În premieră, la Buzău se va desfăşura ediţia 2018 a evenimentului cultural-educativ şi ştiinţific „Noaptea Cercetătorilor Europeni”. Organizarea aparţine Muzeului Judeţean, care şi-a asumat şi rolul de gazdă, în parteneriat cu Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare în Legumicultură. Alegerea municipiului nostru pentru desfăşurarea acestui eveniment situează Buzăul pe harta oraşelor pe teritoriul cărora se desfăşoară activităţi de cercetare ştiinţifică.      

muzeu exponate 1Muzeul Judeţean va organiza la sfârşitul acestei luni, împreună cu Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău o serie de evenimente cultural-educative şi ştiinţifice.

Este onoare pentru Buzău că a fost selectat să organizeze acest eveniment pentru că, în acest fel, i se recunoaşte statutul de oraş unde se face cercetare şi este pus astfel pe harta cercetării ştiinţifice europene.

Pentru această primă ediţie de la Buzău, organizatorii s-au oprit asupra unei teme comune, legată de alimentaţie.

Pe perioada în care se va desfăşura Noaptea Cercetătorilor, vizitatorii vor putea participa la toate activităţile şi vor avea acces gratuit la colecţia de arheologie a muzeului.

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2018, organizată sub coordonarea Comisiei Europene, se va desfăşura în data de 28 septembrie, între orele 19 şi 22, în sediul Muzeului Judeţean Buzău. Accesul vizitatorilor este gratuit. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!