Publicat la: 04.01.2018. 19:22 / 1.190 views

NESIMŢIRE FĂRĂ MARGINI. GANGURILE, TOALETE PUBLICE

Bunul simţ a dispărut cu totul în rândul unora dintre buzoieni. O dovedesc gangurile din oraş, transformate în toalete publice. Pe oriunde ai trece, mirosul înţepător de urină aprope că te face să te întorci din drum. Problema a fost semnalată şi autorităţilor locale care încearcă să găsească cele mai bune soluţii.

spalare gangPe adresa Primăriei municipiului Buzău, dar şi pe adresa redacţiei Campus TV, au sosit numeroase sesizări cu situaţia imposibil de suportat a gangurilor din municipiul Buzău. Mai exact, acestea au fost transformate în toalete publice de buzoienii certaţi cu bunul simţ, spre disperarea riveranilor care sunt obligaţi să le străbată pentru a ajunge acasă. Situaţia este foarte bine cunoscută şi de autorităţile locale.

Autorităţile locale au solicitat societăţii de salubritate să igienizeze locurile respective cu mai mare atenţie, însă se pare că nu este suficient. Tocmai de aceea se caută soluţii pentru a se monta reflectoare şi camere de supraveghere în aceste zone.

Mai mult decât atât, autorităţile locale se gândesc, acolo unde situaţia o permite, chiar să închidă respectivele ganguri. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!