Publicat la: 31.07.2014. 12:42 / 6.093 views

NEREGULI GRAVE LA POLIŢIA LOCALĂ. UN ANGAJAT, CERCETAT PENTRU FURT, ALTUL URINEAZĂ ÎN GHIVECELE DE FLORI

Au pus lupul paznic la oi.
politist local oaieCam aşa se poate comenta fapta poliţistului local Florin Oaie, fostul purtător de cuvânt al Direţiei de Poliţie Locală. Acesta a profitat de faptul că instituţia şi-a mutat sediul de pe Bulevardul Gării şi într-un garaj a rămas un autoturism Cielo pe care Primăria îl cedase Poliţiei Locale. Astfel, însoţit de o rudă, îmbrăcat în uniforma de serviciu, a dezmembrat maşina şi a furat piesele.
Superiorii săi au aflat despre isprava politistului local abia după ce din maşină nu mai rămăsese mare lucru. Au depus plângere la poliţie, iar poliţiştii au aflat cine este vinovatul.
Un alt incident, la fel de grav, dar mult mai ruşinos s-a petrecut la secţia exterioară a Bibliotecii Judeţene din cartierul Poştă. Un alt poliţist local, care avea ca obiectiv de pază instituţia, a urinat într-unul dintre ghivecele de flori de pe holul de intrare al clădirii. Şefa secţiei a refuzat să comenteze incidentul tocmai din cauza penibilului situaţiei.
În niciunul dintre cazuri, conducerea Poliţiei Locale, aşa cum ne-a obişnuit, nu a dorit să comenteze. În primul caz, cel de furt, nu se va lua nicio măsură împotriva hoţului până când procurorii nu vor termina ancheta, iar în cel de-al doilea caz, directorul Ştefan Tănăsescu susţine că s-a desfăcut contractul de muncă.

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. vasile spune:

  Tiganul asta de Oaie era purtator de cuvant, desi el este sarac cu duhul si habar nu are sa vorbeasca. A fost sustinut de catre Calin Iosif, mana dreapta tiganeasca a primarului, iar acum si-a dat arama pe fata!

 2. Vasile spune:

  Doi idioti! Sper sa fie dati afara amandoi!

 3. vlad spune:

  Angajatul de la Prostia Locala Buzau, care a fost acuzat de furt, era unul dintre protejatii lui Tanasescu. Nu degeaba era purtator de cuvant. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Asa a fost educat in familia sa de etnie!
  Tanasescu, tu cand iti dai demisia???

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!