Publicat la: 08.08.2018. 18:04 / 1.024 views

NEREGULI GRAVE DESCOPERITE LA TRANSPORTATORII DIN JUDEŢ. AGLOMERAŢIE, AUTOBUZE RUGINITE ŞI ITP-URI FĂCUTE ÎN WEEKEND

Ca sardelele. Aşa circulă buzoienii, pe unele rute din judeţ. Mai mult, autobuzele sau microbuzele cu care se deplasează lasă mult de dorit, atât în privinţa confortului cât şi a stării tehnice. Azi, în doar câteva zeci de minute, poliţiştii au descoperit nereguli din cele mai grave, în ceea ce priveşte transportul în comun pe rutele din judeţ.

control transportatoriCea mai frecventă dintre abateri a fost depăşirea numărului de călători prevăzut în talon, dar au fost depistaţi şi şoferi care nu purtau centura de siguranţă, sau autobuze vechi şi pline de rugină.

Pe lângă suprapopularea autovehiculelor, patronii firmelor de transport apelează, mai nou,la un alt tertip. Inspecţia tehnică a maşinilor este făcută, cel mai adesea, în zilele de sîmbătă, atunci cînd Registrul Auto Român nu monitorizează şedinţele de verificare a autovehiculelor. În acest sens, comisia de transport din cadrul consiliului judeţean a făcut o sesizare la RAR Bucureşti, pentru a stopa astfel de practici.

Pentru nerespectarea celor mai elementare reguli, în ceea ce priveşte transportul în comun, patronii firmelor de pe traseele judeţene riscă ridicarea taloanelor autovehiculelor sau chiar pierderea licenţei de transport. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!