Publicat la: 24.03.2020. 19:47 / 552 views

NEMULȚUMIRI ÎN LIGA FLORILOR. DECIZIE CONTROVERSATĂ A FRH

Inca o decizie a Federatiei Romane de Handbal care nemultumeste profund antrenorii cluburilor din Liga Florilor. Forul national a anuntat reluarea campionatului la o saptamana dupa reinstaurarea starii de normalitate. Reprezentantii cluburilor sunt de parere ca o astfel de masura va genera foarte multe accidentari printre sportive.

handbaliste valceaFără antrenamente în sală, fără meciuri amicale sau turnee de pregătire, după reinstaurarea stării de normalitate. Handbalul feminin românesc va intra în pâine la doar o săptămână după pauza forțată cauzată de pandemia de coronavirus. Șefii de la Gloria sunt de părere că această decizie a forului national va genera accidentari in lant.

Între timp, handbalistele de la Gloria urmează un program de antrenament individual, conceput de Ovidiu Mihăilă. În fiecare săptămână, rutina sportivelor este schimbată. Antrenorii sunt însă de părere că pregătirea individuală, chiar dacă este efectuată cu strictețe, nu o poate înlocui pe cea efectuată la sală.

Reprezentanții Federației nu au efectuat, deocamdată, nici tragerea la sorți, pentru final four-ul Cupei României. Nu se știe nici dacă ultimul act al competiției va fi găzduit de una dintre echipele calificate, sau dacă evenimentul se va disputa într-o locație neutră. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!