Publicat la: 12.03.2018. 19:26 / 406 views

NEBULOASA ÎNCHIDERII CIRCULAŢIEI PE POD. CONSTRUCTORUL SE GRĂBEŞTE, POLIŢIA VREA DUPĂ PAŞTI

Incertitudine cu privire la data închiderii unui sens de mers de pe Podul Mărăcineni, situaţie care va conduce la un coşmar în traficul de la ieşirea şi intrarea în municipiul Buzău. Constructorul se grăbeşte să demareze lucrările, depune cereri de autorizare, în timp ce Poliţia Rutieră ar prefera varianta ca şantierul să se deschidă după Sărbătorile Pascale.

Zmaracineni 1ilele trecute, firma care va efectua lucrările la Podul Mărăcineni a înaintat o nouă documentaţie tehnică pentru a primi aviz de la IPJ.

Prima solicitare a fost respinsă, pentru că drumarii nu au ţinut cont de cererea Poliţiei Rutiere de a instala semafoare la intrare şi la ieşire de pe pod, pentru momentul în care circulaţia se va desfăşura pe partea de pod neafectată de şantier.

Noua documentaţie a intrat deja în analiza Poliţiei. În documentele depuse la IPJ, constructorul nu a precizat o dată la care ar dori să demareze lucrările.

Pe de altă parte, responsabilii Poliţiei Rutiere susţin că, pentru a nu se ajunge la blocaje majore în zonă şi nu numai, ar fi de preferat ca măsura închiderii circulaţiei pe o parte din Podul Mărăcineni să fie luată după Paşti.

Firma care a câştigat licitaţia urmează să înainteze documentaţii şi către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, încercând să primească un aviz de începere a lucrărilor chiar pentru data de 15 martie.

În cazul unei decizii favorabile, atât de la CNAIR, cât şi de la IGPR, măsura închiderii circulaţiei pe partea de pod pe care se va lucra nu va fi luată chiar pe data de 15, ci doar după ce muncitorii vor amenaja tot şantierul, cu tot cu marcajele şi resistematizarea necesare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>